Vi summerar!

VILKEN FANTASTISK REVYSÄSONG DET BLEV!!

2870 personer såg Så himla mycket bättre och inte en enda av dem har tyckt att föreställningen var "så där". Alla verkar lyriska och tagna på sängen av detta proffsjobb. Kaxigt? Jajemen! Det får man lov att vara efter en sådan succé!

25 meter mikrofontejp, 170 meter tyg, 5 kg kaffe, 100 säkerhetsnålar och 270 liter kolsyrat vatten har vi bland annat gjort av med. Somliga av oss en hel hög kroppskilon också... Det är det värt! Att få jobba med ett sådant här gäng är ett rent privilegium och en otrolig glädje.

Vi avslutade storslaget i lördags med en grekisk afton. Underbar buffé av Mariana Ljunggren, blå och vita flaggor så långt ögat nådde, zorba i högtalarna, billigt grekiskt vin och Mythos... Undertecknad släntrade in i egna villan 05.45, ett riktigt revykalas alltså!!

Städningen av aulan i söndags gick också bra, även om det var en smula tungt. Men nu är lokalen ren från allt revyande, inte ett spår syns. Vemodigt och trist slår vardagen till med full kraft. Men, om man är en sann optimist så ser man att snart, snart får vi träffas igen. Det är ju ändå bara 7 månader till nästa kick off!

Tack alla för denna gång! På återseende!

/producenten

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0