Köp biljett omedelbums!

Nu har de alltså äntligen släppts! Biljetterna till Katrineholmsrevyn 2010! Rykten har länge gått om att svartabörsjhajar skulle köpa upp alla biljetter och sälja dem till överpriser på nätet, men genom idogt arbete har vi förhindrat detta och biljetterna går således att komma över till det extremt humana priset 150 riksdaler. Idag har delar av vår ursnygga ensemble funnits utposterade på försäljningsställena och försett tacksamma Katrinheolmare med glögg och pepparkakor.

Vem sa att årets julklapp var en spikmatta!? Förmodligen en riktig nolla, årets julklapp är självklart en revybiljett (eller varför inte två?)!

/Redaktörn






BILJETTSLÄPP!!!!

På söndag släpps biljetterna till 2010 års revy Stjärnspäckat på Kvarnen, Ica Nära och Katrineholms Kuriren! Missa inte chansen att mingla med revygänget och redan nu försäkra dig om en plats på tidernas bästa revy! Vi kommer att servera glögg och pepparkakor på Kvarnen och Ica nära mellan 12.00 och 14.00 på söndag. Vi ses där! 

Succé!

I det senaste numret av tidningen Succé finns ett oerhört trevligt litet reportage om Katrineholmsrevyn! Passa på att plocka på dig några exemplar av tidningen när du är ute och shoppar. För du vågar väl inte vänta och se om den dyker upp i brevlådan?

/Redaktörn

Helt appropå...

Undertecknad har idag varit på tryckeriet för att hämta ut affischer och flyers som inom en snar framtid kommer att dyka upp lite här och där. Under nästa vecka kommer även de första annonserna kunna bevittnas i lokaltidningen.

I kväll sammanträder styrelsen hemma hos Tomas A för att se över hur arbetet med produktionen fortskrider. Jag som har koll kan avslöja att det går BRA SOM FAEN så möter är ju egentligen ganskaonödigt. Men, men...det är ju alltid trevligt att umgås och dricka lite kaffe.

Missa inte biljettsläppet den 29/11!

Vi uppmanar förresten alla att gå och se pjäsen Stormen Johanna där flera gamla och nya bekanta från revyn medverkar! DO IT!

Bjuder på ett par bilder från kick offen tidigare i höst.





/redax

Årets affisch!


kolla kolla

Vår favoritregissör Jenny Wistbacka har varit med på tv! I samma inslag som självaste Patrik Larsson från Pite dessutom! Kolla in det här!

I bet that you look good on the dance floor!

För er som inte kan vänta ända tills i januari att få se våra dansare igen bjuder vi på en liten bild på dem. Håll till godo!


ensemblen

Katrineholmsrevyn har förstärkt med nya stjärnor! Vi säger varmt välkommen till Jeff Lindström som blir ny skådis/sångare/hunk och som är ett riktigt kanontillskott på scenen. Vi passar även på att säga välkommen tillbaka till Thomas Ronach som gör comeback som kappelmästare!

En annan efterlängtad come back på revyscenen gör vår fantastiska dansgrupp under ledning av Cia Ronach! Katrineholmarna har äntligen fått sina böner besvarade och vi kommer återigen att få avnjuta gammalt hederligt bensprattel i revyn!

På bilden här nedanför ser ni årets ensemble i all sin prakt. Som ni kan se råder det ingen tvekan om att det är den snyggaste ensemblen någonsin! Välkomna att se den live i Aulan i januari!






Tyvärr har Arne Eklöf, Carin Widén och Thomas Allars valt att inte medverka i revyn i år och vi passar därför på att tacka för deras insater i och för revyn. Ni är välkomna tillbaka ett annat år!

/Redaktörn


RSS 2.0