Katrineholmsrevyn presenterar...(trumvirvel)...STJÄRNSPÄCKAT!

 

Katrineholmsrevyn har nyligen haft sin kick off och nu är arbetet i full gång med nästa års föreställning. 2010 års revy har premiär den 22 januari och går under namnet Stjärnspäckat. Ett namn som förpliktigar kan tyckas, men namnet syftar inte i första hand på stjärnorna i revyns ensemble utan snarare på de lokala och nationella stjärnor, såväl fallna som stigande, som kommer att gestaltas på scenen.

 

Vi kommer att fortsätta utveckla den inriktning som vi valt de senaste åren, med en mer subtil humor och allvarliga inslag. Samtidigt vill vi värna om bredden så det är inte omöjligt att det kan slinka med lite buskis också, säger Niklas Johansson som tillsammans med Håkan Brunosson och Jan-Erik Johansson producerar revyn. Ensemblen regisserar sig själva med assistans av Jenny Wistbacka.

 

Två nya ansikten kommer att dyka upp på revyscenen. Linda Råsberg och Christoffer Andersson, båda kända från ungdomsrevyn men även från andra sammanhang. Christoffer har tidigare funnits med som scenarbetare i revyn men tar nu steget ut på scenen.

 

Den största nyheten med den kommande revyn är att den spelas i ny lokal. Sedan många år tillbaka har Katrineholmsrevyn spelats på scenen i Cosmos, men i år flyttar vi in i Tallåsaulan. Med anledning av att publikkapaciteten i aulan är högre har antalet föreställningar minskats till sex stycken i år. Vi kommer att utnyttja utrymmena i foajén för att skapa en mysig och välkomnande atmosfär där publiken kan mingla. Där kommer vi även att erbjuda dryck, med och utan alkohol, samt lättare förtäring.

 

Biljetterna släpps i början av december och kommer att kunna köpas på Ica Nära samt på Spelbutiken på Kvarnen.

 

Katrineholmsrevyn 2010:

 

Namn: Stjärnspäckat

Regi: Ensemblen och Jenny Wistbacka

Produktion: Håkan Brunosson, Jan-Erik Johansson och Niklas Johansson

Skådepelare: Chrille Andersson, Lena Andersson, Tomas Andersson, Cecilia Brunosson, Arne Eklöf, Niklas Johansson, Pontus Kinnander, Ellinor Linder, Linda Råsberg, Carin Widén

Musiker: Tomas Allard, Anders Bergfjord, Anders Jansson, Peter Johansson

Spelperiod: 22/1 – 30/1, 2010

Var?: Tallåsaulan


RSS 2.0