TACK FÖR I ÅR!

Nu är sista föreställningen spelad, finalfesten är avklarad, logerna är tömda och scenen är nermonterad. Det har varit en fantastisk revyperiod och det känns en smula vemodigt, men framför allt så känns det väldigt bra! Det känns bra att ha gjort en av de absolut bästa revyerna någonsin i Katrineholm, det känns bra att vi lockade så stor publik efter att ha haft ett publikmässigt svagt 2009, det känns bra att fått arbeta med så oerhört begåvade människor och det känns bra att vi tillsammans har åstadkommit något som vi kan vara väldigt stolta över.


Ett stort tack till alla er som har hjälpt till att göra årets revy till en succé! Ingen nämnd, ingen glömd.


/Redaktörn

Sista dansen!

En fantastisk revyperiod går mot sitt slut. Idag kör vi sista föreställningen inför en fullsatt aula och alla är riktigt laddade för att bjuda publiken på årets bästa show. Framåt kvällen är det dags för finalfest. Räkna med att alla revyare kommer vara lite slitna imorgon....


/Redaktörn

Recension från Folket

Klicka här för att läsa vad Folket tyckte!


Tre kvar!

Med hälften av föreställningarna avverkade kan vi glatt konstatera att vi redan har sålt fler biljetter än förra året. OM det skulle vara så att förköpsbiljetterna säljer slut så finns det sextio extra biljetter till varje föreställning. Dessa säljs i entrén och först till kvarn principen gäller. Detta gäller även överblivna förköpsbiljetter som inte hämtats ut två timmar innan föreställning.

Idag omnämndes vi igen i lokaltidningen. Tydligen är det inte alla som gillar revyn i år. Synd för er! Ha det så kul i Högsjö i fortsättningen.

/Redaktörn

Fantastiskt!

Nu är premiären och även lördagens föreställning avklarad och alla spår av oro har helt raderats. Responsen på årets revy har varit enorm och jag kan konstatera att mycket pekar på att jag fick rätt när jag i höstas berättade för Kuriren att vi skulle göra vår bästa revy någonsin. Recensionerna har varit positiva men framför allt är det publikens omdömen som fått oss att inse att vi har en riktigt bra föreställning i år. "Bästa revyn hittills." är den ständigt återkommande kommentaren och vi är naturligtvis både rörda och stolta över att få höra sådant.

Kurirens recension av Stjärnspäckat! hittar du här.

Och så här skriver tidningen Succé.

Kuriren gjorde även ett bildspel som du kan se här.


Idag avslutas premiärhelgen med årets tredje föreställning. Runt 500 personer kommer till Aulan och vi är laddade till tänderna.


















PREMIÄR!!!!

Genrepet igår gick som en dans trots lite nervet och felsägningar här och där! Ikväll blir det ännu bättre! Väkomna alla revysugna! Nu kör vi!!!!


/Redaktörn

Dags för genrep!

Ikväll börjar allvaret. Genrep inför storpublik och det känns nästan som en riktig premiär. Jag tror att vi lyckades räta ut de sista frågetecknen på repet igår och det känns verkligen som att vi har en riktigt bra revy att bjuda på i år!
Det finns fortfarande biljetter kvar till premiären imorgon så skynda er att handla!

/Redaktörn

måndag 18/1

Biljettförsäljningen flyter på bra enligt de rapporter vi fått. Kom ihåg att om ni känner för att göra något spontant eller är ute i sista minuten så går det även bra att köpa biljett i entrén!

Igår repade vi på scenen för första gången. Inte långt kvar nu!

/Redaktörn

Sex dagar kvar!

Jag har idag varit och inspekterat såväl dansrepetitioner som scenbygge och kan meddela att det ser jäkligt bra ut. Våra scenarbetare jobbar som vanligt arslet av sig och som alltid så är de fikasugna så om ni har vägarna förbi aulan så kan ni slänga åt dem en bulle eller två.

Imorgon repar vi för första gången på scenen och snart är det premiärdags. Spännande!

Tills fredag gäller följande: Köp biljett, pallra dig till aulan och njut av världens bästa revy!

/Redaktörn

Kom och grunda med oss!

Genom vårt samarbete med Statt i Katrineholm kan vi i år erbjuda servering i Tallåsaulans foajé. Där kommer du att kunna köpa lättare förtäring samt få dig något gott att dricka. Baren öppnar cirka en timme innan föreställning och kommer även att ha öppet i paus samt efter föreställningens slut. Som vanligt serveras det kaffe i paus.

Varmt välkomna att ladda med en öl hos oss innan revyn i år alltså!



/Redaktörn

Det börjar dra ihop sig, sa flickan.

Ikväll repar hela ensemblen tillsammans för sista gången innan det är dags att inta Aulan framåt helgen. Scenarbetarna är i full gång med att förbereda scenografi och rekvisita och champagnen till premiärfesten står redan på kylning. Mindre än två veckor kvar nu!

I övrigt uppmanar vi alla att köpa biljett snarast! Tänk på att det bara är sex föreställningar i år.

/Redaktörn

Katrineholmsrevyn tycker...

..att du som ännu inte har köpt biljett till årets föreställning ska göra det ögonblickligen. Kom ihåg att om biljetterna till en föreställning är slut på ett försäljningsställe så kan det fotfarande finnas kvar på något av de andra.

Ett antal hushåll på söder har förärats med vår flyer i brevlådan. Vi hoppas att det ska locka några nya revybesökare.

/Redaktörn

RSS 2.0