seven to go.

Tiden flyger förbi! Hälften av föreställningarna är nu genomförda och allt funkar perfekt. Cirka 3000 biljetter har sålts och responsen från publiken har varit oerhört positiv. Många säger att det är vår bästa revy någonsin. Det håller jag med om och det har varit min övertygelse och ståndpunkt ända sedan vi började repa.

Nu går vi in på sista halvan och den som vill ta del av kalaset men ännu inte skaffat sig någon plåt får skynda sig. Snart är de nämligen slut.

/Redaktörn

Succén är ett faktum!

Så är vi då äntligen igång! Gårdagens premiär gick som på räls och det känns så fantastiskt, underbart roligt och skönt att få stå där på scenen och njuta av livets härlighet. Ty trots att världen är en planet där ondskan har svept fram och förgiftat mänskligheten med hat och illvilja så finns det platser där kärleken ännu regerar. Scenen på Cosmos är just en sådan plats. Att få stå där och se hur människorna i bänkraderna ler, skrattar eller förfäras är en upplevelse som är så fylld av lust att det mesta ter sig tämligen betydelselöst vid en jämförelse. Den kärlek som genomsyrar hela atmosfären är helt enkelt överväldigande.

Vi är oerhört tacksamma över den goda respons som vi har fått och vi ser fram mot kommande föreställningar. Det är verkligen en ära att få göra det här.

En fin recension finns att läsa här:
www.kkuriren.se/kkuriren/standard_artikel.php?id=155327&avdelning_1=103&avdelning_2=114

Titta också på det fina bildspelet:
www.ekkoncern.se/kk/revy/

/ Redaktörn

NU JÄÄÄÄVLAR!

Imorgon är det dagen D. D som i premiär. Imorgon får vi äntligen belöning för allt det arbete som vi under det senaste halvåret har lagt ner för att kunna erbjuda er den bästa revy som någonsin har gjorts i Katrineholm.

Ikväll väntar genrep inför en hyfsat stor publik och det ska bli spännande att se hur föreställningen tas emot. Kanske blir det till att göra om hela skiten tills imorgon.

Nu har jag inte tid att sitta här längre. Det är mycket som måste fixas! Byxor ska hittas, skor ska putsas, smink ska smetas på och de sista texterna ska pluggas in.

Imorgon kör vi. Då jäääävlar!

/Redaktörn

Var inte rädda!

Uppmärksamma katrineholmare har under de senaste dagarna inte kunnat undgå att höra
ett förskräckligt bankande och skrammel samt en ansenlig mängd svordomar från Cosmos salonger och undrat vad ihela fridens namn det är som försigår där inne. Det finns dock ingen anledning till oro. Allt detta oväsen har nämligen sin förklaring i att fem muskulösa och välluktande män under veckan arbetar dag och natt för att iordningställ scenen inför årets revy! Dessa vardagshjältar gör ett fantastiskt jobb (jag har personligen varit där för att beskåda hur deras skapelse tar form) och scenen i år kommer helt klart att bli den snyggaste på år och da'r.

Så om du hör mystiska ljud från Cosmos, bli inte rädd! Gå istället dit och avnjut åsynen av ett synnerligen väl utfört arbete och ett gott hantverk. För att vara säker på att bli inslätt rekomenderar jag dock att du tar med dig en vetelängd eller nåt liknande. Våra scenarbetar har en tendens att bli ohövliga när de är hungriga.

/ Redaktörn

RSS 2.0