Revy-SM 08

Under det gångna veckoslutet så anordnades Revy-SM i Norrköping. Självklart var Katrineholmsrevyn även i år med och förgyllde spektaklet med vår närvaro. Trots att vi inte fanns representerade i själva tävlingen så var det en självklarhet  att ta en sväng ner till Peking för att snacka revy, festa och ha allmänt roligt tillsammans med revystjärnor från hela Sverige.

Vi hann med mycket kul men det mest anmärkningsvärda var naturligtvis att vår alldeles egen Jenny Wistbacka, prisades för andra året i rad. Förra året tilldelades hon ju som bekant Parnevikstipendiet, i år vann hon det finaste priset av alla - Povels penna! Ett stort grattis till Jenny och vi hoppas naturligtvis att du fortsätter dominera  och attkamma hem fina utmärkelser.

Även vår ordförande Bruno dominerade och vann revygolfen. Något som måste anses vara århundradets skräll. Bruno prickade in toppformen och sopade mattan med alla andra. Grattis även till dej.

Vid årets parad var vi självklart bäst som vanligt. I år var vi utklädda till Ragnar Dahlbergs fanclub och livade upp tillställningen med skyltar, banderoller och hyllningssånger till Ragnar, denne gigant inom Östergötlands kulturliv. Juryn valde dock att ge priset till en grupp kineser. 

I och med att Revy-Sm nu är avklarat så känns det som att revysäsongen börjar komma i gång på allvar. Räkna därför med att bloggen kommer uppdateras något mer frekvent än vad den har gjort under de senaste sju månaderna!

/Redaktörn

                                           


RSS 2.0