Vi summerar!

VILKEN FANTASTISK REVYSÄSONG DET BLEV!!

2870 personer såg Så himla mycket bättre och inte en enda av dem har tyckt att föreställningen var "så där". Alla verkar lyriska och tagna på sängen av detta proffsjobb. Kaxigt? Jajemen! Det får man lov att vara efter en sådan succé!

25 meter mikrofontejp, 170 meter tyg, 5 kg kaffe, 100 säkerhetsnålar och 270 liter kolsyrat vatten har vi bland annat gjort av med. Somliga av oss en hel hög kroppskilon också... Det är det värt! Att få jobba med ett sådant här gäng är ett rent privilegium och en otrolig glädje.

Vi avslutade storslaget i lördags med en grekisk afton. Underbar buffé av Mariana Ljunggren, blå och vita flaggor så långt ögat nådde, zorba i högtalarna, billigt grekiskt vin och Mythos... Undertecknad släntrade in i egna villan 05.45, ett riktigt revykalas alltså!!

Städningen av aulan i söndags gick också bra, även om det var en smula tungt. Men nu är lokalen ren från allt revyande, inte ett spår syns. Vemodigt och trist slår vardagen till med full kraft. Men, om man är en sann optimist så ser man att snart, snart får vi träffas igen. Det är ju ändå bara 7 månader till nästa kick off!

Tack alla för denna gång! På återseende!

/producenten

Revyn ska gå på gala!

På finalen i lördags blev vi av kommunstyrelsens ordförande Göran Dahlström inbjudna att njuta av Katrineholmsgalan 21 april! Det var uppskattat men man undrar om de verkligen fattar vad de bjudit dit...? Tänk själv; 25 halvidioter klädda i samma kläder som är vana att festa till morgontimman. Men det kanske blir ett lyft!

Nå väl, för uppmärksamheten och generositeten tackar vi ödmjukast och infinner oss mangrant på Safiren när stunden är inne, det kan ni räkna med!


Biljetterna går åt som smör!

Hej och hå!
Vår biljettansvariga Maria Ivarsson har bråda dagar. Aldrig har det mejlat eller ringt så mycket folk som vill ha biljetter! Vi har satt in 35 extra biljetter till återstående föreställningar och de går åt de också! Galet... Så här kul har det inte varit de senaste tio åren.

Men så har vi en BRA revy i år och bra grejer vill alla ha, så är det ju! Bra recensioner bidrar förstås det också.

Nu vill kommunen vara med och uppskatta oss på något sätt också - det är ett erkännande om något!

Så, de sista fyra: BRING THEM ON!!!!

/producenten

Himla bra premiär!

Så var premiären avklarad och vilken kväll det blev! Inför nära 400 personer ställde vi oss på scenen. Det är alltid en speciell känsla inför en premiär. Kommer publiken att skratta? Kommer de att förstå den sketchen? Vad kommer de att tycka om den sången? Vi märkte dock rätt snart att publiken var med på noterna. Det är sällan vi har fått ett så bra gensvar från en premiärpublik. Stort tack till alla som kom och förgyllde vår trettondagsafton!

Efter föreställningen var det dags för den sedvanliga premiärfesten med bubbel och pizza. Det visade sig dock vara svårare än väntat att få tag på en pizza på trettondagsafton och det dröjde ända till midnatt innan vi fick stilla vår hunger. Festen fortsatte sedan in på småtimmarna och det var skönt att ha en ledig dag under fredagen.

Ikväll är det dags igen. Snart drar vi oss bort mot aulan för att sminka oss och förbereda scenkläder. Det finns fortfarande biljetter kvar som säljs i entrén innan föreställningen.

Vi ses!


   

/Nibbe

Premiär idag!!

Nu är det banne mig dags!

Nu ska det loggas in, rockas och faktiskt repas en del, fast i färdigt koncept på scenen.

Genrepet igår var en succé, vi var taggade och redo för publiken. Vi behövde det! Småsaker kvar att fixa men bara trevliga sådana. Foajén ska smyckas det sista, scenen ska pyntas med skylt och tygerna ska hänga rätt. En förväntansfull ensemble ska ta emot över 400 besökare ikväll och jädrar vad det kommer att åkas - håll i hatten och spänn fast säkerhetsbältena för bättre än så här har vi väl aldrig varit!

Helt enkelt: Så HIMLA mycket bättre!

Och kanske något lite galnare än normalt...



/producenten

RSS 2.0