Sista rycket!

Nu laddar vi för de två sista föreställningarna. På lördag är det dags för final och jag hoppas att vi kan få avsluta inför en fullsatt aula! Så hjälp oss att fylla salongen en sista gång och ta vara på chansen att se en riktigt bra revy!

Det går bra nu...

Igår spelade vi ännu en utsäld föreställning och om några timmar är det dags igen. Det är kul med revy, kom och titta!


Biljetter till de återstående föreställningarna (Fredag 28/1 och lördag 29/1) finns att köpa på Ica Nära, Kvarnen och Kurirens kundcenter. Köp nu, innan de tar slut!

Bilder

Tidningen Succé var på premiären och fotade. Klicka här för att komma till deras hemsida där du kan se en massa bilder från föreställningen.

Det märks att snacket har börjar gå om revyn nu. Igår var det besökarrekord på bloggen och efter att recensionen publicerades i tidningen idag så lär biljettförsäljningen ta fart igen. Passa därför på att redan nu försäkra dig om en plats på någon av de kvarvarande föreställningarna.

_MG_5380

Foto: Jan Jonasson

/Redaktörn

Succé igen!

Då var äntligen premiären (och premiärfesten...) avklarad! Vilken kväll det blev! 500 katrineholmare hade tagit sig till aulan och hjälpte till att skapa en riktigt härlig stämning.

På scenen fungerade det mesta. De frågetecken som funnits den senaste veckan rätades ut och blev feta utropstecken! 

Kuriren var där och recensionen lades ut på nätet redan i går kväll. Den är helt klart läsvärd och du kan läsa den HÄR.

Om några timmar är det dags igen. Skynda iväg och handla biljetter innan de tar slut!

/Redaktörn

Genrep i kväll!

Nu är premiären riktigt nära! I kväll har vi genrep inför publik och det mesta har fallit på plats. Den senaste veckan har vi pendlat mellan hopp och förtvivlan men nu känns det som att vi har fått koll på allt och vi är riktigt laddade.



Det har varit bra åtgång på lördagsbiljetterna medan det finns relativt gott om platser kvar på söndagsföreställningarna. Kom ihåg att det går att lösa biljett i entrén men för att vara på den säkra sidan är det alltid bra att köpa i förväg på något av våra försäljningsställen.

Vi ses i aulan!
/Redaktörn

Lite pix...





















Köp biljett!

/Redaktörn

The final countdown...

I fredags så begav sig Cissie och Lena till studion för att spela in en liten reklamsnutt som kommer att höras i mix megapol framöver. Ni kan tjuvlyssna på den här!

Nu är det verkligen inte lång tid kvar till premiären. Idag samlades hela gänget i Aulan för att fotograferas och plocka i ordning i logerna. Under den kommande veckan blir det hårdkörning med repetitioner varje kväll och genrep på fredag.

Det finns forfarande gott om biljetter kvar till vissa föreställningar. Köp en till dig själv och ge bort några i present.

/Redaktörn

Filmtajm

Under onsdagen ägnade vi oss åt filminspelning. Exakt vad vi filmade kan vi inte avslöja här, det får ni se i aulan, men som ni kan se på bilderna så har cigaretter en framträdande roll-



Idag träffades produktionsgruppen för att ha en liten lägeskoll inför premiären. Det är fortfarande en hel del som måste fixas men vår ordförande säger att det är lugna puckar.


   



Se så, iväg och handla biljetter nu!
/Redaktörn

Scenbygge

För tillfället håller våra scenarbetare på att bygga för fullt i Tallåsaulan. Det är mindre än två veckor kvar till premiären och det är mycket som ska göras innan dess. Även om de sliter hårt och har massor att göra så tar de sig dock tid för fikapauser så fort det ges tillfälle.








Ikväll blir det sketchrep och senare i veckan blir det fotografering och lite filmning om allt går enligt planerna.

På återseende
/Redaktörn

RSS 2.0