Tack för i år!

När vi nu lägger ännu en revy till handlingarna så gör vi det med ett leende på läpparna. Inte nog med att vi har spelat för fulla hus så gott som varje föreställning. Det roligaste av allt är att vi i år har gjort ett definitivt vägval vilket innebär att vi lägger gubbskämten på hyllan och tar revyn in i en ny era. Detta har i sin tur fått till följd att vissa i publiken har ansett årets revy vara den sämsta någonsin och därför hotat med att aldrig återkomma. Tack för det säger vi, ty sådana bakåtsträvare har vi ingen glädje av i våra salonger. Betydligt fler är det dock som har uttryckt den motsatta åsikten - att det aldrig framförts en bättre revy i Katrineholm. En åsikt som vi som arbetat med föreställningen delar.

Lördagens final bjöd på sedvanliga bus i form av nakenchocker, troschocker, sockerchocker och massa annat kul. Den största överaskningen bjöd dock kommunalrådet Göran Dahlström för när han i sitt tal efter föreställningen bjöd in hela revygänget på middag på Gröna kulle.

När applåderna ebbat ut för sista gången i år begav sig hela revygänget, med respektive, till Statt där en supé hade dukats upp. Där dansade, åt och drack man tills efter midnatt då de som ännu inte hade stillat sin festhunger drog vidare för att fortsätta fira. Inte förrän klockan sex den följande morgonen skildes de sista i sällskapet åt och revysäsongen var slut för i år.

Nu väntar en del efterarbete och snart drar vi igång med förberedelserna inför nästa års produktion. De kommer att bli dubbelt så bra! Minst...

Sista natten med gänget

Så är det då dags igen. Dags att knyta ihop den där så kallade säcken och för sista gången dra på sig kalasbyxorna. Dags för årets sista föreställning.

Det är med både vemod och lättnad som jag tänker på den afton som nu står i antågande. Ty det är ett enormt tomrum som uppstår efter att en revy är färdigspelad. Likväl är det en lättnad uitan like då man åter kan andas fritt utan att bekymras av Arne Eklöfs gasiga mage.

Ikväll ger vi järnet! Sen jävlar blir det party. Håll i hatten!
/Redaktörn

Helgens bravader

I fredags var det dags för den första supéföreställningen! Det var ett nervöst revygäng som efter den ordinarie föreställningens slut drog sig uppåt mot pelarsalen för att framföra en inte så välplanerad "after show". Så här i efterhand så kan vi konstatera att det inte fanns någon som helst anledning till nervositet. Precis som allt annat i det här årets upplaga av revyn så blev det succé! Gensvaret från publiken har varit enormt positivt och konceptet kommer utan tvekan att vidareutvecklas nästa år.

I övrigt har helgen bjudit på det traditionella stoppet i avloppet nere i logerna. Den bajsnödiga redaktören fick en mängd anklagelser riktade mot sig men jag misstänker at källan till stoppet var den överförfriskade man som under fredagskvällen förärade(?) oss med ett besök. Den lilla tappra skara som dröjt sig kvar nere i logerna för att fira en lyckad föreställning blev mycket förvånad när denne besökare dök upp. På något oförklarligt sätt hade han lyckats ta sig in genom huvudentrén, letat sig genom källargångarna och in till logerna bara för att låna vart "skithus", som han själv uttryckte det. En synnerligen märklig upplevelse.

Nu är det bara tre föreställningar kvar till vilka det finns ett fåtal biljetter kvar att lägga rabarber på. En sjujäkla show utlovas.

/Redaktörn

RSS 2.0