REVY-SM!

Vilken helg, vilket väder, vilka människor och vilket underbart ställe!

Revy-sm är över för den här gången och det var sannerligen en trevlig tillställning. Sammanlagt var vi sju representanter från Katrineholmsrevyn (Nibbe, Elli, Pontus, Krille, Jenny, Bruno och Cissie) som höll fanan högt i Piteå. Vi var som bekant inte med och tävlade med något nummer i år men vi lyckades ändå knipa en åtråvärd titel. Mer om det senare!

Det hela började tidigt, tidigt på torsdagsmorgonen då vi lämnade Katrineholm i Jennys bil. Runt klockan fem var vi framme vid Arlanda varifrån vi flög till Luleå där en buss väntade på oss och körde oss den sista biten till Pité havsbad. Där träffade vi ganska snart Herr Ordförande med fru som anlänt tidigare under veckan. Vi ägnade ett par timmar till vila och utforskande av hotellet. Sedan var det dags att börja förbereda sig för den stora invigningsparaden. Vi hade i år valt att klä ut oss till "skräckcirkus". Ett något udda tema kan tyckas men jisses vad snygga vi blev. Detta fick vi bevisat då vi blev förärade med priset för "Bäst utklädda"! Efter att ha fallit på mållinjen flera gånger de senaste åren gjorde äntligen juryn rätt val och vi kunde ta emot publikens jubel på scenen.  Kvällen avslutades med festligheter på hotellet men en lång dag resande tog ut sin rätt och vi gick till sängs relativt tidigt.

    


På fredagen testades det fina äventyrsbadet och trots höjdrädsla och diverse andra fobier så testades alla rutschkanor. På eftermiddagen var det dags för grabbarna (inte Bruno) att gå på workshop och lära sig göra pitépalt. En kvinna vid namn Bojan höll i kursen och hon visade sig vara en riktig sköning. Från början fanns det en viss skepsis till själva palten, men det visade sig vara en riktig delikatess! På kvällen anordnades ett beach party med hippietema och självklart var vi snyggast även där. Bad i såväl tunna som havet avklarades och det var en riktigt rolig kväll med bra musik och stämning.

      

Lördagen innebar dansworkshop för tjejerna. Herr Ordförande ägnade sig åt styrelseuppdrag och resten av killgänget spenderade förmiddagenmed att bada. På eftermiddagen var det dags att se själva föreställningen och det var, enligt min ringa mening, en av de bättre på senare år. När föreställningen var slut var det prisutdelning till vinnarna i de olika klasserna och det kändes som att rätt nummer vann i samtliga kategorier. Därefter gjorde vi oss fina och begav oss till den avslutande banketten där det bjöds på god mat och högklassig underhållning av Euskefeurat.

     

På söndagen reste vi hem. Nöjda och glada efter ännu ett härligt revy-sm. Det är bara att konstatera att detta evenemang fortfarande hör till årets absoluta höjdpunkter. Nästa år ses vi i Eskilstuna och då ska vi banne mej vara med och tävla i alla möjliga kategorier!

/Redaktörn

MOT PITE!

Under veckan anordnas revy-sm i Piteå. Ett gäng från Katrineholmsrevyn finns givetvis på plats och gör stan osäker. Herr ordförande reste under dagen tillsammans med lis-styrelsen, resten av truppen ger sig av tidigt, tidigt, tidigt på torsdagsmorgonen. Vi ser fram emot några superdagar i Piteå och en rapport och lite bilder därifrån publiceras här när vi har återvänt.


So long/
Redaktörn

RSS 2.0