Det är mycket nu!

En intensiv revyvecka går nu mot sitt slut, hemma i den sköna fåtöljen med tända ljus. Hjärnan är i stort behov av vila för jädrar vad det har jobbats den här veckan!

Måndagen handlade om bokning av annonser, aktfördelning, affischer och biljetter. Många telefonsamtal blev det, ett och annat mejl och två stora ark papper med tjugotusen post-itlappar på! Det är inte lätt att lägga ett revyprogram. Många parametrar ska stämma; aktörerna ska hinna byta om, publiken ska få variation och sen måste hela föreställningen byggas upp på rätt sätt. Starten är viktig, liksom avsluten i båda akterna.

Tisdagen åkte jag till tryckeriet och kollade på affischen och flyers. Blev nöjd till slut och så gick allt i tryck. Hade sedan ett möte med Statt som står för försäljningen i pausen och innan varje föreställning. Så långt allt väl. MEN nyheten för i år "mingelbiljetten" skapade lite oreda i trötta hjärnor! Hur ska de biljetterna se ut? När kan publiken komma? Var ska de vara? Vilka snittar ska det vara? Var går gränsen, hur många kan vi ta? Kan man ställa in varor i det där lilla rummet bakom köket? Frågorna var många... Jag tror vi rätade ut de flesta frågetecknen ändå.

Efter alla möten var det rep tisdag kväll där vi dansade grekisk sorba mest hela tiden. Producenten blev pinsamt medveten om träningsbehovet... men kul hade vi!

Så var det dags för dagens biljettsläpp då. Öppet rep på Kvarnen. Nytt grepp som kändes lite... nytt! Det gick bra och det var ganska mycket folk på plats. Så skönt att äntligen vara i gång, nu ska det bli spännande att se om folk (ni) köper biljetter!

Å, vi hann visst skriva en ny sketch på repet innan biljettsläppet också. Snart, snart är innehållet i årets revy komplett! Så nu vilar jag till i morgon då nya kontakter ska tas, denna gång gäller det utsmyckningen av aulafoajén... räcker den röda mattan eller ska vi dra till med några kandelabrar också?

/producenten

Biljettsläpp!

Idag släpps biljetterna till 2012 års revy "Så himla mycket bättre!". Så trotsa regnet, ta dej ner på stan och se till att lägga rabarber på ett par plåtar redan idag!
Biljetterna säljs på Kvarnen, Katrineholms kuriren samt på Hud och hårkompaniet och kostar 180 kr (ungdom t o m 18, 100 kr).

EXTRA EXTRA
Endast idag säljs alla biljetter till specialpris (150 resp. 80 kr) på Katrineholms kuriren för dig med pluskort!


Tjoflöjt!

Hädanefter kommer vi att vara några fler som skriver här i bloggen. Detta för att vi ska kunna uppdatera oftare och ge en bättre bild av allt som sker i revyn.

I söndags var vår regissör Monica Hassle på plats och vi körde igenom alla nummer. Eftersom hon inte bor i stan och har en del andra uppdrag så är hon inte med på alla rep utan dyker upp då och då för att ge feedback och tankar kring numren. Det kändes riktigt bra efter helgens rep och det var många bitar som föll på plats, men det är tur att det är ett tag kvar till den femte januari.

Förresten, du har väl inte missat att gå med i vår Facebook-grupp?

/Nibbe


Så himla mycket bättre!

Det är namnet på 2012 års revy som har premiär den femte januari. För några veckor sedan drog vi igång repetitionerna och det känns som att vi har en kanonföreställning på gång!

Biljetterna släpps nu på söndag, 27/11 och säljs i Kurirens kundcenter samt i spelbutiken på Kvarnen. I samband med biljettsläppet kommer vi som vanligt att finnas på plats på försäljningsställena så kom gärna ner och prata lite revy med oss!


Jag får passa på att be om ursäkt för den undermåliga uppdateringen av bloggen på sista tiden men jag lovar att det kommer att bli bättring på den fronten.

/ Redaktörn

RSS 2.0