En stjärna är född!

Natten till måndag fick Katrineholmsrevyn ett mycket, mycket litet men ändå oerhört stort tillskott! Vi gratulerar de nyblivna föräldrarna, Frank och Ulrika, och håller tummarna för att den lilla tjejen blir en hejare på att dansa precis som mamma och pappa!

/Redaktörn

Top model Katrineholm

Under förmiddagen samlades delar av Katrineholmsrevyn för att fotograferas. Bilderna kommer att användas till den kommande affischen och blev, precis som väntat otroligt bra (jag har visserligen inte sett bilderna ännu men med tanke på modellerna så borde det vara omöjligt att misslyckas). Vi  tackar vår egen mästerfotograf Therese för hjälpen! Fler foton kommer att tas i veckan och det dröjer inte alltför länge innan stan är full av snygga affischer som ni kan stjäla och hänga över sängen i flickrummet.

/Redaktörn
 

  

Det ryktas...

...att revyvänner i hela kommunen arbetar för fullt med att skriva sketcher till Katrineholmsrevyns kommande uppsättning.

...att ingen går säker från att få sig en känga av oss på scenen.

...att Katrineholms politiker är väldigt oroliga med tanke på alla hyss de har hittat på under året.

...att redaktörn har svårt att få ordning på sin nya frisyr (men att han ändå är ganska nöjd).

...att kräftorna från kick-offen smakade bra även några dygn senare (och inte alls var ruttna som en viss kvinnlig revystjärna påstod). Dock blev man lite gasig efter att på egen hand ha proppat i sig ett knappt kilo kräftor.

...att Arne Eklöf kommer att briljera som dansare i år.

...att Bruno ska platta håret innan varje föreställning.

...att årets revy kommer att bli den bästa som någonsin gjorts på den här sidan av galaxen.

/Redaktörn

Och årets revy heter...

En otroligt lyckad kick-off helg är över. Tillställningen som ägde rum i Gruvan i Katrineholm bjöd på många skratt och en rad roliga och smarta idéer kring årets revy togs upp. En kort summering av vad kick-offen bjöd följer nedan:

- Brainstorming för att hitta uppslag för revynummer, vilket ledde till att vi nu har cirka en och halv miljard superbra idéer att välja mellan.

- Jättegod mat, bland annat en härlig kräft-och pajbuffé till middag. Vi tackar vår husmor Fasan och vår husfar Janne för det. Bra jobbat!!!!

- Vattenösande och ett sjuhelvetes torkade efter att naturens krafter visat sig från sin värsta sida och bjudit oss på en riktigt saftig översvämning.

- Information kring nyheter inför den kommande revyn. Publiken har mycket nytt och spännande att se fram emot.

- Presentation av ensemblens nya medlemmar samt av vår nya scenarbetare.

-Vi bjöds på förstklassig underhållning av oss själva.

- Dessutom fattades det oerhört viktiga beslutet om namn på revyn. En rad namnförslag togs upp men till slut enades vi om att årets revy ska heta...(trumvirvel) "BÄNKA ER"! Ett namn som kan kopplas till både det ena och det andra.

Så gott folk, ställ er i startgroparna och gör er redo för att rusa till Kvarnen. Nu är det nämligen mindre än tre månader kvar innan biljetterna till 2008 års upplaga av Katrineholmsrevyn släpps! Snart är det dags att bänka er...


/Redaktörn

     

Våt kick-off!

Katrineholmsrevyns kick-off tog sin början igår och det var en minst sagt blöt tillställning.


                        

Kick-offen fortsätter idag och mer information om vilka beslut som tagits kommer att läggas upp här under kvällen.

/Redaktörn

Välkommen till Katrineholmsrevyns blogg!

En ny revysäsong stundar och vi i Katrineholms revygäng är laddade till tänderna! På den här bloggen kommer du fortlöpande att kunna ta del av nyheter och en del skvaller kring vad som försigår under förberedelserna inför premiären i januari 2008.

Redan nu kan vi avslöja att årets revy kommer bjuda på en rad nyheter. En nygammal producent i form av Cecilia Brunosson sitter vid rodret och det ryktas även om att ett par debutanter kommer att finnas på scen. Mer information om detta kommer senare.

Imorgon har vi vår kick off för att umgås och ha trevligt men framförallt för att spåna och smida planer inför vad som med all säkerhet kommer att bli vår bästa revy någonsin!

/Redaktörn

PS. Bifogar några bilder från revy-sm i Motala (klicka på bilderna för att göra dem större). DS.

      

RSS 2.0