Nu är biljetterna släppta - Skynda och köp!

I dag fanns ett helt gäng med revyare på Kvarnen i Katrineholm i samband med vårt biljettsläpp. Precis som förra året bjöd vi på glögg och pepparkakor till frusna flanörer men vi passade även på att framföra några smakprov från årets revy samt några gamla godingar till publikens jubel. Bilder från detta spektakel kommer att dyka upp här så fort Bruno har mejlat över dem.

Vill även passa på att rekomendera alla att bege sig till Södra teatern i Stockholm och se humorgruppen Klungans föreställning Det är vi som är hemgiften. Fantastiskt rolig och vacker på samma gång. Gå in på södra teaterns hemsida och beställ biljetter vettja.


/Redaktörn


Biljettsläpp nu på söndag!

På söndag släpps de åtråvärda biljetterna till 2009 års revy En gädda i fontanellen. Givetvis ställer vi i vanlig ordning till med ett litet jippo i samband med detta. Från och med klockan 13:00 finns vi på Kvarnen och promotar showen.
Enligt uppgifter har folk redan börjat köa vid spelbutiken för att försäkra sig om en biljett. Åtgången förväntas bli rykande så bege dig ner på stan och ställ dig i kön redan nu, du också!

Kom ihåg att det bara är de ordinarie biljetterna som säljs på Kvarnen. För supébiljetter, kontakta Hotell Statt.

/Redaktörn

Gäddor i fontanellen

Jahapp, då är vi igång igen då. Den flitige bloggläsaren kanske har reagerat över att det har varit dåligt med uppdateringar här på sidan under de senaste månaderna, trots att jag lovade att det skulle bli bättring på den fronten. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för detta och garanterar att jag i fortsättningen kommer att göra mitt bästa för att skriva åtminstone ett inlägg i veckan.


Mycket har hänt den senaste tiden. Anders har gått och gift sig, Nibbe har klippt sig igen, Cissie och Arne har gjort succé med den tunga pjäsen Avstigning för de som inte hittar hem. Viktigast av allt är dock att vi kommit igång på allvar med förberedelserna för vår nya föreställning. Årets produktion går under namnet, En gädda i fontanellen. Förmodligen det bästa namnet någonsin på en revy i den här stan. Som vanligt kan vi redan nu utlova att revyn också i sin helhet kommer att bli den bästa någonsin, utan tvekan!

Ett tjugotal nummer kommer under de närmaste månaderna att repas in av ensemblen som i år har fått två tillskott samt ett drabbats av lika många avhopp. Carin Widén och Tomas "Tjongen" Andersson ansluter på scenen. Cissie och Jenny lyfter på hatten och tar en paus på obestämd tid. Cissie kör dock vidare som producent.

Nä, nu ska er tillgivne vän och redaktör nog försöka sova lite så att han orkar med ännu en tung arbetsvecka.

Med utmärkt högaktning
Redaktörn


RSS 2.0