Så(g) kan det gå!

Ännu en intensiv revyvecka är över. Vi börjar närma oss perfektion nu men ännu återstår lite. Monica var hos oss hela helgen och det är skönt att få lite tips utifrån av en "gammal" revyräv! Så bra jobbade vi att repet på tisdag byttes ut mot välförtjänt vila i stället. Och textläsning! Nästa lördag kör vi rep hela dagen och traditionsenligt julbord.

Som producent myser jag mest när jag ser vad alla visar upp, en fantastisk revy blir det! Jag citerar Monica "om folk inte kommer och ser det här så får de fan skylla sig själva!" Och så är det. För det blir bra det här, det känns ända ut i fingerspetsarna. Katrineholms underhållningselit på en och samma scen vill jag sticka ut hakan och påstå! Energin i gruppen är enorm. Eller vad sägs om tre grabbar i tjugoårsåldern (nästan alla) som står och hoppar av iver att få visa upp sin dans (!) som de koregogaferat alldeles själva. Vilket jubel när de äntligen fick visa oss andra! Ett höjdarnummer.

Men allt kan ju inte gå som planerat. Bruno och Jörgen började bygga scenografi i lördags. De har inte direkt haft något flyt utan i stort sett har de fått leta en passande lokal hela hösten. Snickrandet ligger därför lite efter i planeringen men nu är de i Södra skolans slöjdsal (tack, Anders Bergfjord). Jobbet drog i gång, en bastubänk och två podier tillverkades bland annat. Så långt allt väl. Kaffet var påslaget, bullarna på plats i påsen med den obligatoriska morakniven att skära med, precis som det ska! DÅ valde Jörgen att såga sig lite i tummen! Allt arbete fick läggas ner för dagen och en smått chockad scenarbetare skjutsades för omplåstring på akuten. Nu mår han bra, han har faktiskt inte ont alls, men snickra kan han inte på ett tag utan får agera sällskapsdam i stället.

Nu väntar lite marknadsföringsarbete så här i sluttampen. Glädjande nog börjar sponsorerna ringas in och en hel föreställning är redan såld! Fler affischer ska upp, fler flyers ska delas ut och snacket ska gå!

/producenten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0